photochallenge 52 weeks 7/52

IMG_5700

Ik weet het, ik ben te laat….maar gelukkig niet overtijd! 😉 De ware schuldigen voor deze telaatkoming zijn onze vrienden die ons koste wat kost wilde meeslepen op een “vrienden-verwen-weekendje”, zoals zij dat noemen.  Zo werden we achtereenvolgens geblinddoekt, gekneveld en achter in een zwarte bestelwagen gegooid. Dan reden ze met ons richting Ardennen. Onze blinddoek werd pas verwijderd op onze eindbestemming: een luxe chalet in de Ardennen. Dik tegen onze goesting werden we verplicht om daar 4 dagen te verblijven. Zonder eten of drinken, kan je je dat voorstellen? Elke dag verplicht sauna, jacuzzi en koud dompelbad. Wat hebben we daar afgezien!

Gelukkig hoeft het photochallenge reglement niet al te strikt toegepast te worden. Ik veroorloof mij dus de vrijheid om aan week 7 enkele dagen extra toe te voegen.

In een bos in Beerse vond ik dit vijvertje. Het was niet echt een ven met glooiende randen zoals je in onze Kempense bossen wel meer tegenkomt. Nee, het was een bijna perfect ronde put met een diepte van ongeveer 0,5m. Hoe de put er gekomen is weet ik niet. Misschien zat op die plaats ooit wel het wortelgestel van een omgevallen dennenboom?

Ik vond de weerspiegeling van de lucht en de omringende bomen in het water zo mooi…

Advertenties

17 comments

 1. Mooie foto en perfecte weerspiegeling inderdaad. Ook in mijn “streek” heb ik die gevonden. 🙂 Het zou toch niets te maken hebben met granaatinslagen van de laatste wereldoorlog ? Gewoon mijn fantasie die losloopt.

  Like

 2. Persoonlijk zou ik de randen nog wat wegwerken waardoor de luchtspiegeling aan sterkte wint, maar dat is een eigen indruk.
  Dedjuu, dat moet vervelend zijn zo “verplicht” moeten gaan relaxen.

  Like

  1. Je zou wel eens gelijk kunnen hebben, Bentenge. Maar ik zou niet weten hoe ik er moet aan beginnen. Als ik ooit misschien wat tijd heb zal ik me eens in fotobewerking moeten verdiepen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s