teleurgestelde jongeheren

Een herblog van 2013, omdat het me nog steeds doet glimlachen.alexa-mocha

Nee, het mag gerust gezegd, mannen hebben het niet gemakkelijk!

Wat is er tegenwoordig nog naturel aan een vrouw en wat is nep? Je hebt al een kennersoog nodig om het verschil te zien.

Niet elke man is vertrouwd met de trucjes die de moderne vrouw gebruikt om haar lichaam te ‘shapen’. Tenzij de man in kwestie naar Trinny & Susanna kijkt natuurlijk…

Maar stel: je hebt als man je oog laten vallen op die ene vrouw met dat welgevormde, goddelijke lichaam dat je meteen helemaal in hogere sferen brengt.

Na een langdurige, verleidings- en veroveringstocht naar het hart van die vrouw (want wij, vrouwen, willen wel het gevoel hebben om veroverd te worden 🙂 ) beland je eindelijk met de vrouw van je dromen op de slaapkamer (of voor de avontuurlijke types kan het natuurlijk ook ergens anders zijn).

Jouw armen verstrengelen zich rond haar lichaam, handen glijden door haar haren, lippen vinden elkaar, versnellende hartslag en ademhaling , lichamen die als magneten naar elkaar toe worden getrokken, de passie laait hoog op… Om het kort te maken: je bent er allebei klaar voor…. De kleding die ze draagt vormt nog de enige barrière tussen jou en het paradijs.

Maar dan begint het werk pas!

Draagt die vrouw toch geen shapewear zeker….Vetherverdelers noem ik ze, omdat ze ongewenst lichaamsvet op magische wijze naar de lichaamszones duwt waar mannen het wél graag hebben: borsten en billen dus.

In je dromen had je het nogtans al verschillende keren gedaan: met één vingerknip de kanten bh losgemaakt om vervolgens, al dan niet met een sexy, licht grommend geluid, en gebruik makend van je tanden, het minuscule slipje naar beneden te trekken. Maar wat een tegenvaller, die shapewear! ‘

‘Hoe pak ik dat in godsnaam aan’ staat op je gezicht te lezen…. ‘trekken of oprollen, naar beneden of over het hoofd, zit er trouwens ergens een sluiting’ ???

Hoe dan ook het blijft een onelegante, totaal niet romantische karwei die heel wat tijd in beslag neemt en samen met de tijd ebt ook je goesting weg.

Heb je als dappere, volhoudende man die eerste hindernis toch overwonnen volgt er een tweede zware teleurstelling. Na het uittrekken van de shapewear blijkt dat de vrouw met het goddelijke lichaam helemaal geen goddelijk lichaam heeft. Borsten en billen zijn als het ware een verdieping lager gezakt en plop, er komt een buikje en een flink stel lovehandles te voorschijn….nu is de teleurstelling volledig!

Besluit: ik ben er zeker van dat de stijging van shapewearverkoop hand in hand gaat met de vermeerdering van het aantal teleurgestelde jongeheren.

Advertenties

24 comments

 1. Hihi :-). Ik heb slechts 1 keer shapewear geprobeerd omdat de jurk in kwestie er echt om vroeg (anders zag je er mijn ondergoed compleet door) en ik had heel de tijd schrik dat het zou opvallen. Ik kreeg ook twee keer de vraag of ik niet afgevallen was, dus het werkt wel ;-).

 2. Heb ze allemaal buitengesmeten!
  Niks zo vervelend en “afknappend” voor je partner om te ontdekken dat onder een sexy jurkje zulk lelijk ding schuilt. Mijn wederhelft wil niet dat ik dat draag 🙂
  Moest ik man zijn, mijn goesting zou ook snel over zijn!
  Knap beschreven…

 3. Bestaat er ook shapewear voor mannen? Het enige sixpack dat ik ooit zal hebben komt uit de supermarkt en heet ‘zes flesjes bier’. 😉

  1. Ja hoor, er schijnt ook shapewear voor mannen te bestaan. Slips die zo gevormd zijn dat alles nog indrukwekkender lijkt, echt waar!
   Hou het maar bij het sixpack uit de supermarkt, zou ik zeggen 🙂

 4. Hahaha!

  Lijkt me geen romantisch moment, dat je met kracht die tweede huid van je lichaam moet pellen… Nee dan maar puur natuur, weet de man in kwestie tenminste wat hij aan je heeft 😊 hoewel sommige mannen ook soortgelijke broekjes schijnen te dragen.

 5. Wat leuk geschreven !
  Ik kon het me zo voorstellen 🙂

  Ik liet me ook verleiden door Trinny & Susanna .. maar wat een gedoe! Ik stond daar in mijn eentje de slappe lach te krijgen bij het uittrekken van dat onding

 6. Ik kocht me vorig jaar een onderjurk in shapewear omdat ik eigenlijk een voering nodig had voor onder een te dun stofje van een zelfgemaakte jurk en ik dat wel eens wou proberen. Eén keer dragen was voldoende.
  Ik denk trouwens dat mannen die niet van rondingen houden sterk in de minderheid zijn !

  1. Waarom houden, wij vrouwen, toch steeds vast aan dat ideaalbeeld dat we via de de media voorgeschoteld krijgen? We lijken de media eerder te geloven dan onze eigen man….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s