wie is els?

IMG_0482

Welkom iedereen!

Ik ben Els, 48,49, bijna 50 jaar, net 51, inmiddels 53, nee 54 , wat zeg ik? nu al 57 voorbij, en ik ben een vrouw met een constructiefoutje: mijn ouders hebben vergeten de aan/uit schakelaar in mijn hersenen te installeren. Mijn hersenen gaan maar door en door, stoppen nooit…zéér vermoeiend!

Dit blog helpt me om alles in mijn overvolle bovenkamer  wat te ordenen. Puur eigenbelang dus, lekker egoïstisch! Maar ik vind het ook spannend om mijn schrijfels met jullie te delen, jullie reacties en bedenkingen te horen. Dus laat maar horen!

Verder heb ik 2 volwassen uithuis wonende kinderen, 2 kleinkinderen, een toffe partner, Eric, fijne vrienden, lieve ouders, een job waar ik van hou en niet te vergeten: ons hondje Doshi, een Shiba-Inu en Mozes, onze zwarte kater… kortom, alles wat nodig is om gelukkig te zijn!

Waar ik van hou?

Creativiteit, mensen die durven origineel te zijn, humor, ik heb een ongelofelijk grote verbeelding, verleg graag mijn grenzen, wil constant uitgedaagd worden, hou van de natuur, milieubewust leven, kunst, bloggen, lezen, taal, wandelvakanties, ben een ochtendmens, romanticus, hooggevoelig, geniet van eten, kan nooit kiezen tussen wijn en bier, koken, leren en heb niet veel luxe nodig in mijn leven.

Zin in een geschreven praatje? Of wil je me iets melden? Niet twijfelen, zeker doen!

verfaille.els@gmail.com

24 comments

 1. Hoi Els,
  Naar aanleiding van je reactie bij mij, kom ik ook even bij jou kijken en ik val meteen met mijn neus in de boter. Allereerst met die prachtige foto bovenaan en vervolgens met je post ”Less is more”. Ik ga nog even verder lezen en ik ga je volgen.
  Gr. Marion

  Like

    1. Ik word al bang, Nachtbraker! 😉
     Maar ik geef toe: de challenge heeft me stevig in zijn greep. Ik durf het huis niet meer uit zonder fototoestel, ik zou zo maar eens een mooi kiekje missen…

     Like

 2. Hoi Els,

  Na je advies van een plog, ik weet nog steeds niet of ik het juist is maar ik denk een dag genomen met foto’s die je in je blog verwerkt, keek ik rond op je site. Je schrijft op een manier die ik zeer kan waarderen! Ik ga je dan ook zeker volgen. Ben wel benieuwd: weet je al wie Mr Smth is?
  Nogmaals dank je wel voor je reactie vandaag op mijn blog!

  Groetjes Heleen

  Like

 3. Els,
  Proficiat met de invulling van je ijsemmer-uitdaging. Nu je dit achter de rug hebt, is de eenvoudige nominatie die ik vandaag aan jou richtte (op mijn postje) een piece of cake!
  Doe ermee wat je wil, maar voel je niet verplicht…

  Like

 4. Hoi Els,

  Kwam toevallig op je blog terecht. Cool zeg!
  Je prachtige foto’s, je interesse voor natuur en je schrijven staan me echt aan! Verder doen!

  Woon in Dallas, Texas, US. Maar ik ben niet de heer Smith. Grappig ;-)!

  Groetjes en deze zomer ben ik nogmaals in België.

  Sofie

  Like

  1. Fijn dat je meeleest Sofie! En Dallas…dat lijkt me zoooo ver weg en uitgestrekt, heel anders dan het dichtbevolkte België. Indien je mr. Smith toch zou ontmoeten, geef me dan maar een seintje!

   Like

 5. Dag Els. Ik zag jouw reactie staan bij Falderie en kom hier ook even langs. Interessante blog, ik kom hier vermoedelijk nog terug. Schrijven helpt, zeker weten ;-).

  Like

  1. Dag Hilde. Warm welkom op mijn Kribbels!
   Schrijven helpt inderdaad en bovendien is het goedkoop en kan je het overal en wanneer je maar wilt. Je moest eens weten hoeveel kribbelnotities er dagelijks in mijn broekzak zitten.

   Geliked door 1 persoon

 6. Ben op één of andere manier toevallig op je blog terechtgekomen. Je schrijft vlot, mooi en boeiend. Heb mezelf opgegeven als volger en hoop op deze manier nieuws te krijgen van nieuwe berichten. Enkele stukjes heb ik gelezen maar ik trek er zeker nog tijd voor uit om de rest rustig door te nemen. Eén van de punten uit je bucket list is voor mij zo goed als in vervulling gedaan. Ergens op een heel rustige plaats wonen en proberen om (deels) zelfvoorzienend te zijn. Enfin, het was de bedoeling om er definitief te gaan wonen éénmaal de pensioengerechtigde leeftijd (en dit kon tot voor een paar jaar voor iedereen toch sterk verschillend zijn) maar de paden van de liefde zijn ondoorgrondelijk en nu beperk ik het verblijf tot 6-7 maanden per jaar.

  Geliked door 1 persoon

    1. Wij rijden elk jaar met de (zelfbouw)camper richting Pyreneeën . Het is onze meest geliefde bestemming, nog steeds, al vele jaren!
     Een bezoekje lijkt me wel fijn. In dat geval neem ik vooraf even contact, ik weet je te vinden….👍
     Dank voor de uitnodiging Marc.

     Like

 7. Ik kom hier aangewaaid via een reactie van jou op een blog van iemand die ik volg. Je stukjes zijn mooi en toen ik op deze bladzijde las “een hoofd dat nooit stilstaat” hoefde ik niet verder te lezen om op dat “follow”-knopje te klikken. Aangenaam, ik ben Eline en heb een collectie schuilnamen op het internet. In mijn blog zit geen thema of structuur maar wat zou het. Groetjes uit wel degelijk Antwerpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s