Over mezelf

IMG_0482

Welkom iedereen!

Ik ben Els, 48,49, bijna 50 jaar, net 51 voorbij, en ik ben een vrouw met een constructiefoutje.

Blijkbaar hebben mijn ouders vergeten de aan/uit schakelaar in mijn hersenen te installeren. Mijn hersenen gaan dus maar door en door, stoppen nooit, denk, denk, denk,…zéér vermoeiend!

Dit blog helpt me om alles in mijn overvolle bovenkamer  wat te ordenen. Puur eigenbelang dus, lekker egoïstisch! Maar ik vind het ook spannend om mijn schrijfels met jullie te delen, jullie reacties en bedenkingen te horen. Dus laat maar horen!

Verder heb ik 2 jongvolwassen kinderen, een supertoffe partner, Eric, fijne vrienden en buren, lieve ouders, een job waar ik van hou en niet te vergeten: ons hondje Doshi, een Shiba-Inu en Mozes, onze zwarte kater… kortom, alles wat nodig is om gelukkig te zijn!

Waar ik van hou?

318086_224817330987491_185479378_n

Creativiteit, mensen die durven origineel te zijn, humor, ik heb een ongelofelijk grote verbeelding, verleg graag mijn grenzen, wil constant uitgedaagd worden, hou van de natuur, milieubewust leven, kunst, bloggen, lezen, taal, wandelvakanties, ben een ochtendmens,  romanticus, hooggevoelig, geniet van eten, koken, leren en heb niet veel luxe nodig in mijn leven… Kortom mijn rechter hersenhelft is duidelijk goed ontwikkeld.

Wil je op een snelle manier even neuzen in mijn blog dan raad ik je aan om een kijkje te nemen op het tabblad ‘mijn favorieten’.

Sommige berichten zijn met een wachtwoord beveiligd. Zo heb ik een beetje controle over wie er meeleest en kan ik anderen beschermen.  Het wachtwoord krijg je toegestuurd na eenvoudige vraag op:

els.verfaille@telenet.be

Advertenties

17 comments

 1. Hoi Els,
  Naar aanleiding van je reactie bij mij, kom ik ook even bij jou kijken en ik val meteen met mijn neus in de boter. Allereerst met die prachtige foto bovenaan en vervolgens met je post ”Less is more”. Ik ga nog even verder lezen en ik ga je volgen.
  Gr. Marion

    1. Ik word al bang, Nachtbraker! 😉
     Maar ik geef toe: de challenge heeft me stevig in zijn greep. Ik durf het huis niet meer uit zonder fototoestel, ik zou zo maar eens een mooi kiekje missen…

 2. Hoi Els,

  Na je advies van een plog, ik weet nog steeds niet of ik het juist is maar ik denk een dag genomen met foto’s die je in je blog verwerkt, keek ik rond op je site. Je schrijft op een manier die ik zeer kan waarderen! Ik ga je dan ook zeker volgen. Ben wel benieuwd: weet je al wie Mr Smth is?
  Nogmaals dank je wel voor je reactie vandaag op mijn blog!

  Groetjes Heleen

 3. Els,
  Proficiat met de invulling van je ijsemmer-uitdaging. Nu je dit achter de rug hebt, is de eenvoudige nominatie die ik vandaag aan jou richtte (op mijn postje) een piece of cake!
  Doe ermee wat je wil, maar voel je niet verplicht…

 4. Hoi Els,

  Kwam toevallig op je blog terecht. Cool zeg!
  Je prachtige foto’s, je interesse voor natuur en je schrijven staan me echt aan! Verder doen!

  Woon in Dallas, Texas, US. Maar ik ben niet de heer Smith. Grappig ;-)!

  Groetjes en deze zomer ben ik nogmaals in België.

  Sofie

  1. Fijn dat je meeleest Sofie! En Dallas…dat lijkt me zoooo ver weg en uitgestrekt, heel anders dan het dichtbevolkte België. Indien je mr. Smith toch zou ontmoeten, geef me dan maar een seintje!

 5. Dag Els. Ik zag jouw reactie staan bij Falderie en kom hier ook even langs. Interessante blog, ik kom hier vermoedelijk nog terug. Schrijven helpt, zeker weten ;-).

  1. Dag Hilde. Warm welkom op mijn Kribbels!
   Schrijven helpt inderdaad en bovendien is het goedkoop en kan je het overal en wanneer je maar wilt. Je moest eens weten hoeveel kribbelnotities er dagelijks in mijn broekzak zitten.

   1. Dank je, Els. Dat kan ik me levendig voorstellen, dat van die kribbelnotitieboekjes :-). Toch wel fijn zo als je dat aan papier kan toevertrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s